Toure chce hrať v Premier League

Záložník Pobrežia Slonoviny Yaya Touré priznal, že je veľkým fanúšikom anglického futbalu a zároveň uviedol, že chce hrať v Premier League.

"Chcem odísť hrať do Premier League, pretože je to veľmi pekná súťaž a nesmierne sa mi páči," povedal na poslednej tlačovke.

"Zakaždým, keď počujem, že sa hrá zápas Premiership, idem domov pozerať. Po majstrovstvách sveta sa chcem rozhodnúť, čo budem robiť, ale teraz sa chcem sústrediť na majstrovstvá a Pobrežie Slonoviny."

Barcelončan prišiel na Majstrovstvá sveta varovať súperov zo skupiny G, že zverenci Svena Gorana Ericssona niesú žiadny pretlačenci, predpovedajúc, že Švéd na majstrovstvách so Slonmi uspeje.

"Myslím, že veci sa od príchodu Erikssona v dobrom slova zmysle zmenili," povedal. "Teraz už nie je tak ľahké Pobrežie Slonoviny poraziť. Myslím si, že vie ako na nás."

"Je tu mimoriadne dobrá, veľmi tvrdá konkurencia,"
pokračoval.

"Máme veľmi dobrý národný tím, a keď hráte proti takému ťažkému tímu ako Argentína, ktorá je jedna z najlepších na svete, tak to nieje také jednoduché. Myslím, že tento rok máme niekoľko tímov z Afriky, ktoré majú šancu dostať sa naozaj ďaleko a ja dúfam, že to aj zvládnu."

Pobrežie Slonoviny dnes čelí Portugalsku a Touré priznal, že jeho tím stojí pred výzvou kvalifikovať sa.

"Je to rovnaké ako v roku 2006," povedal, kedy sa Pobrežiu Slonoviny v skupine s Holandskom a Argentínou nepodarilo kvalifikovať ďalej.

"Hráme vo veľmi ťažkej skupine, čo pre nás nieje jednoduché. Tento rok chcem urobiť všetko preto, aby sme nejaký zápas vyhrali," uzavrel.

zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.