Pred pár dňami nás Arséne Wenger ubezpečil, že Cesc Fabregas sa v Arsenale cíti dobre a nie je žiaden dôvod o tom pochybovať. Ale samotný hráč má zjavne iný názor, keď sa vyjadril, že najlepšie roky v živote strávil práve v Katalánskom klube.

Fabregas sa nedávno objavil v televíznom programe, v ktorom hovoril o svojich spomienkach na pobyt v La Masii. Kapitán 'The Gunners' neskrýval, že je vďačný za všetky dni strávené v Barcelone. "Môj posledný rok v Barcelone bol tým najlepším v mojom živote. Presťahovať sa do Londýna bola brutálna zmena, ale moja mama ma donútila, aby som na štúdiách pokračoval v Londýne a tu školu aj skončil. A teraz som v Londýne šťastný," vysvetľoval hráč.

V hlavnom meste Anglicka stretol Fabregas aj hráča, ktorý na neho najviac zapôsobil. "Berggkamp je najlepší futbalista akého som kedykoľvek videl. Bol jednoducho veľkolepý."

Začiatok sezóny nebol pre Fabregasa práve ideálny, keď sa zotavoval zo zranenia. Ale všetko sa vracia naspäť do starých koľají. "Svalové zranenia sú vždy nepríjemné. Aj napriek tomu, že sa ešte necítim naplno pripravený, tak pred zápasom so Šachťarom som si nevšimol nič zlé. Znášal som to veľmi dobre. No aj tak som už stratil trochu času."

Na koniec sa futbalista spomienkami vrátil do Afriky na Svetový šampionát: "Kopačky, v ktorých hrám sú tie isté, v ktorých som behal po trávniku aj v Afrike. Ponechám si ich už navždy..."


zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.