Na tlačovej konferencii nás tréner Barcelony Pep Guardiola uistil, že na zajtrajší zápas prídu jeho hráči pripravení na úrovni. "Využijeme motiváciu s akou k tomuto zápasu pristupujú mladí hráči. To zaručí, že to bude dobrý zápas," povedal na tlačovke.

Pep tiež vysvetľoval dôvody prečo povolal až šesť hráčov z Barcy B. "Dodajú mužstvu sviežosť a za ďalšie - dobre poznajú prostredie Segundy Division a jej realitu." Dodal, že v týchto hráčoch má veľkú dôveru. "K tomuto zápasu pristupujú s plnou vážnosťou a chcú vyhrať," povedal o futbalistoch rezervy Barcelony.

Tréner tiež zdôraznil, že "prvý zápas je vždy nebezpečný." Priznal, že to nieje najťažší zápas sezóny, ale to vôbec neznamená, že víťazstvo je v kapse.

Guardiola je zároveň aj za zníženie počtu odohratých zápasov: "Bolo by to veľmi dobré, ak by sa počet stretnutí znížil."

Mourinho "pravdepodobne" najlepší

Trénera novinári požiadali aj o reakciu na momentálnu hru Realu Madrid a ako to celé vníma on. "Každý chce vyhrať. Každoročne je táto výzva väčšia," povedal. Zároveň podotkol, že nie je prekvapený ako si 'Los Blancos' túto sezónu počínajú. "Majú pravdepodobne najlepšieho trénera na svete a veľmi dobrých hráčov. Vedeli sme, že to bude ťažká sezóna," ukončil.



zdroj: elmundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.