Seydou Keita na tlačovej konferencii vyjadril svoju spokojnosť s prístupom tímu k zápasom. "Mužstvo sa cíti dobre, no najdôležitejšie je teraz to, že vyhrávame a hráme dobre. Štyri či päť gólov na zápas príde časom, teraz sa však musíme sústrediť na hru," povedal.

Na otázku, prečo sa tímu darí viac vonku ako doma reagoval: "Prehrali sme doma jeden zápas s mužstvom, ktoré tu prišlo len brániť. Vonku sme vyhrali štyri zápasy, ale to je jedno - kdekoľvek hráme, bojujeme o víťazstvo."

Keita sa zároveň odvolal aj na zápas proti Zaragoze, keď hrali len s tromi obrancami: "Tréner takto rozhodol a my sme to urobili, ale to je nepodstatné - to čo sa počíta je ochota bojovať a vyhrať."

Po poslednom kole je Barca len jeden bod za Realom Madrid. Seydou túto situáciu okomentoval stručne. "Dôležité je miesto v tabuľke na konci sezóny." Dodal, že bez ohľadu na počet strelených gólov berie víťaz tri body.

Na dnešný zápas Kráľovského pohára reagoval slovami: "Je to titul, ktorý chceme vyhrať. Je to dôležitý zápas a budem rád ak vyhráme. Veľa toho o Ceute neviem, ale tréner nás dostatočne pripraví. Na tento zápas musíme byť svedomito pripravení a pobiť sa tam o víťazstvo. V zostave sa objaví aj niekoľko mladých hráčov, ktorí nám majú veľa čo ponúknuť."

Na konci sa pousmial nad spôsobom dopravy do Ceuty, keď mužstvo čast trasy absolvuje vrtuľníkom. "Nemám rád lietadlá [smiech], vrtuľníky už vôbec nie, ale musíme to urobiť."


zdroj: totalbarca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.