Tréner Kataláncov Pep Guardiola bol po včerajšom vyhratom zápase s Ceutou 0-2 na svojich zverencov hrdý. Ale tréner sa domnieva, že chýbal tretí gól, ktorý by znamenal, že odveta na Nou Campe by bola len formalitou.

Guardiola poznamenal, že po stretnutiach ako to dnešné, je "pýchou byť trénerom tohto tímu." Zároveň pochválil svojich hráčov za prístup, ktorý ku stretnutiu mali a dodal, že je s hráčmi nadmieru spokojný.

Zápas na Nou Campe

O góly sa včera podelili Maxwell s Pedrom a Pep vyhlásil, že "chýbal ten jeden gól, ktorý mohol hádanku tohto dvojzápasu v Kráľovskom pohári definitívne vyriešiť. Tento zápas nám veľa nahral, ale stále musíme byť ostražití. Ak budeme hrať na Nou Campe podobne ako dnes, tak postúpime ďalej. Ale treba vziať do úvahy, že futbal je vždy plný prekvapení."

Na vysokej úrovni

Kormidelník Barcy dal včera dôveru hráčom Barcy B. V základe poslal na ihrisko až troch z nich a po zápase na ich adresu nešetril slovami chvály. "Hrali na vysokej úrovni, chcem im k tomu pogratulovať, pretože hrať s prvým mužstvom nie je nikdy jednoduché. Poznáme ich a vedeli sme, že zahrajú tak ako zahrali. Z ich dnešným výkonom v zápase som veľmi spokojný."

Nebezpečné územie

Tréner poznamenal, že víťazstva v takých oblastiach ako Ceuta nie sú nikdy jednoduché: "Túto realitu poznám veľmi dobre. Mužstvo ako Ceuta môže súpera kedykoľvek zaskočiť. Ale počíta sa to, že sme hrali na vysokej úrovni a zápas sme kontrolovali. Výsledok je pre nás dobrý."

Bojan

Pep tiež spomenul 78. minútu kedy Bojan nepremenil čistú šancu. Nepochybuje však o tom, že góly prídu. "Sám vie, že ak sa bude veľmi snažiť, tak ovocie príde. Som si istý, že to má v krvi a čoskoro nám to dokáže aj na ihrisku..."



zdroj: fcbarcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.