Očakáva sa, že Ansu Fati začne s tréningom na trávniku začiatkom apríla. Ak dobré pocity budú pretrvávať, môže mužstvu pomôcť v koncovke tejto sezóny a mať šancu vycestovať na Majstrovstvá Európy.

Joan Laporta získal bankové záruky, aby sa mohol oficiálne stať novým prezidentom FC Barcelona. Vedenie v klube môže prevziať už v utorok.

Maxi Grillo: "Jorge Messi priletí v pondelok do Barcelony, aby mu klub predstavil ponuku pre Lea Messiho v podobe predĺženia na tri roky."

Laporta chce kúpiť Bryana Gila skôr, ako jeho odstupná klauzula stúpne z 35 na 150 miliónov eur.

PSG predĺžil kontrakt s Angelom Di Mariom do roku 2022. Parížania dúfajú, že tento krok pomôže presvedčiť Messiho, aby sa pripojil k projektu Mauricia Pochettina.

Ramon Planes vo svojom reporte pre Laportu napísal, že Collado by mal s prvým tímom absolvovať aspoň predsezónnu prípravu a odporučil, aby sa k prvému tímu pripojil natrvalo. Koeman sleduje výkony Nica Gonzáleza a veľmi sa mu páči herný štýl záložníka Barcelony B, ktorému zmluva končí už v júni.

Kun Agüero reagoval na špekulácie o prestupe do Barcelony: "Všetci píšu Barça, Barça, Barça. Zadržme na chvíľu. Prestaňme. Stále sme v City," uviedol počas rozhovoru na Twich.