Španělský sportovně-arbitrární soud v pátek rozhodl o odvolání Barcelony proti vyloučení Ronalda Koemana. Suspendování i nadále platí, tudíž nizozemský trenér nebude v sobotním utkání proti Atlétiku Madrid přítomen se zbytkem týmu. 

První tým tak bude opět vést jeho pravá ruka Alfred Schreuder, jak už se ostatně stalo v utkání proti Valencii na Mestalle. Po utkání s Los Rojiblancos bude Koeman týmu opět k dispozici, jelikož trest za čevenou kartu, kterou viděl v 66. minutě v utkání s Granadou, je dvouzápasový.

Komentáre

Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.