Ahojte,

zhrnutie nákladov a poznatky z mojej cesty na dvojzápas vs. Celta, vs. PSG (cestovali sme 3, čiže náklady sú rozrátané) :

Letenka Budapest - Barcelona - Budapest 150 Eur/os

Ubytovanie 200Eur/os na 6 nocí - 3 izbový apartmán ( 3 lôžka + kúpeľňa, kuchyňa ) s dostupnosťou do 1 hod pešo v podstate všade ( štadión, centrum, prístav, pamiatky ) - cez booking

Taxi súkromné Letisko - Ubytovanie 15Eur/os, Metro Ubytovanie - Letisko 5Eur/os

Metro v rámci centra 2 Eur ( ak sme vzali traja verejné taxi v rámci pamiatok, štadióna do cca 5km, tak nás cesta vyšla na 6 Eur čiže inak sme už necestovali )

Lístkok : vs. Celta - 150 Eur vedľa lóže, vs. PSG 190 Eur úroveň bránky, výškovo v strede - bezproblémový výhľad. Všetko kupované priamo na štadióne deň pred zápasom

Večera v Messiho reštaurácii s pivom ( nie jedným ) 140 Eur pre troch. Inak sa dá najesť v tržniciach čo sa mi z ekonomického hľadiska a čerstvosti potravín nakoniec javilo ako najlepší nápad ( trošku bufetový spôsob ), ale skutočne máte všetko čerstvé a vyberáte si kusy ktoré vám raz dva pripravia (ryby, masové nárezy, syry, šaláty, zelenina).

Všetko sme si vybavovali a pripravovali cez internet samozrejme cca 3 mesiace vopred a nemali sme problém skutočne s ničím.

Dúfam že vám to kúsok pomôže ak máte otázky napíšte nižšie. Šťastnú cestu !

Komentáre

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.