Chcel som tento článok pridať do fóra, ale nakoľko mi napísalo, že komentár je príliš dlhý tak to hádžem sem :)

Neviem či si niekto pamätáte pôsobenie Paca Jemeza v Rayo Vallecano, ale Rayo bol jeden z tých menších tímov (ak nie jediný), ktorý keď hral proti Barcelone alebo iným silnejším súperom, tak neprišiel brániť a snažil sa hrať pekný, útočný, otvorený, kombinačný futbal. Nanešťastie vždy dostával od nich debakle, ale aspoň sa dalo na to pozerať. Myslím, že v jednej sezóne dosiahli aj EL (ktorú ale nakoniec nehrali, neviem prečo), tak isto boli aj na 8., 11. či 12. mieste. Potom v sezóne 15/16 vypadli. Myslím, že Paco bol jeden z kandidátov na post trénera Barcy (neviem v ktorom roku) a tak isto kandidát na tréner repre.
Dnes som si pozrel zápas Las Palmasu, a ako som očakával, hral tiež otvorene a bohužiaľ prehrali 6:0. Všetky góly boli identické, väčšinou po chybách a do otvorenej obrany. Je smutné, že tímy ktoré chcú hrať otvorene a pekne sú na spodku tabuľky a nemajú toľko víťazstiev (napr. Levante, Celta Vigo, už aj Las Palmas...) a tie tímy ktoré iba bránia [čítaj autobus] majú oveľa lepšie výsledky.
Na pár minút nastúpil aj Halilovič, nevyzeral nejaký stratený na ihrisku, dúfam že sa ešte chytí a ukáže čo je v ňom. Škoda je aj zranenie Sampera, veľmi by teraz pomohol Las Palmasu, tiež je veľký talent. Dúfam, že sa zachránia, pre mňa je Las Palmas sympatický klub, tak ako Paco.

Komentáre

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.