Záložník Tottenhamu Hotspurs, Luka Modrić sa priznal, že v budúcnosti by veľmi rád hral v Barcelone, "v najlepšom klube na svete."

Chorvát však jednoznačne poprel správy o tom, že by už túto zimu mal prestúpiť na Nou Camp. No zároveň pripustil, že je veľkým fanúšikom Španielskej ligy a v hrať v Barcelone je jeho veľkým snom.

Podľa informácii bristkého denníka Daily Mail, je Barca za získanie Chorváta do svojich radov ochotná zaplatiť až 40 miliónov. "Sú to špekulácie vycucané z prsta a neviem od koho sú. Na jednej strane som rád, že ma spájajú s prestupom do najlepšieho klubu na svete, no na druhej strane musíme byť realisti a nemali by sme pútať neprimeranú pozornosť novinovým titulkom," komentoval Chorvát svoj údajný zimný prestup.

"Nie je to prvýkrát čo noviny písali o mojom prestupe. Predtým ma spájali s Chelsea, Interom Miláno, Manchestrom United a teraz je to Barcelona. Pravda je však niekde celkom inde. Nedávno som s Tottenhamom predĺžil zmluvu, cítim sa tu dobre, klub rešpektujem a mám tu aj veľa fanúšikov," dodal Modrić.

Na konci Modrić dodal len toľko, že jeho futbalová budúcnosť do veľkej miery závisí na plánoch Tottenhamu.



zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.