Barcelona v prípade, že Miláno s Ibrahimovičom v lete odmietne podpísať trvalý prestup, hráča nechce.

Katalánci s veľkou vážnosťou sledujú možnosť návratu Zlatana Ibrahimoviča z Talianskeho veľkoklubu, ak klubu zo San Sira nevyužije opciu na upísanie Švédskeho útočníka natrvalo.

Il Giornale tvrdí, že predstavenstvo klubu si je vedomé tejto možnosti, že sa Ibra bude chcieť na Nou Camp v lete 2011 vrátiť.

K tomuto faktu sa prikláňajú aj médiá z Talianska, podľa ktorých Miláno s Ibrom na ďalšie roky nepočíta a preto na základe zmluvy nemusia využiť právo na jeho permanentnú kúpu a jednoducho ho pošlú naspäť do Španielska.

To bude mať za následok, že Barcelona príde o poriadny balík financií a k tomu ešte ako bonus dostane hráča, ktorého sa chcela zbaviť.

Na druhej strane sa Ibrahimovičovi otvoria dvere na prestupový trh, keďže Barcelona ho do svojho kádra nechce a tým pádom ho bude chcieť čím skôr predať. Kluby po Európe sú si tohto scenára vedomé a celú situáciu taktiež pozorne vnímajú.

Z Talianska však prichádzajú aj také informácie, že Ibrahimovič má s klubom zo San Sira uzatvorenú privátnu zmluvu, ktorá mu jeho pobyt v Taliansku zaručuje.



zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.