Stredopoliar Osasuny, Fernando Soriano tvrdí, že Barcelonu čaká v Pamplone ťažký zápas.

Soriano poslal do Barcelony varovanie, že v Pamplone si určite nevychutnajú taký ľahký zápas ako proti Madridu na Nou Campe. Tam si Katalánci zgustli na Madride a po debakli 5-0 sa dostali na čelo priebežného poradia Primery Division. V najbližšom 14. kole súťaže sa stretnú s Osasunou už túto sobotu a 20. hodine večer.

V každom prípade sa Soriano vyjadril, že jeho mužstvo bude bojovať celých 90 minút a Kataláncom poriadne skomplikuje život. Stredopoliar sa k 'Los Rojillos' pripojil len v lete tohto roku, keď prestúpil z Almeríe, ktorú v 12. kole dostala od 'Blaugrana' výprask 0-8.

Soriano vyhlásil: "Barcelona si zo zápasu s veľkým rivalom spravila exibíciu a správy o tom obišli celý svet. Je to klub, ktorý predvádza najlepšie výkony a hru. Ani v dobe Johana Cruyffa nedosahoval takej úrovne."

"V každom prípade však vedia, že doma vieme zahrať dobre a náš štýl je protikladom k tomu Barcelonskému poňatiu hry. Vedia, že to u nás budú mať veľmi zložité.

"Budeme sa ich snažiť prekvapiť. Musíme byť silný a pobiť sa o každú loptu. Musí to byť tvrdá hra a z našej strany to bude veľmi tvrdé."



zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.