Ofenzívny záložník Palerma aj národného tímu Argentíny, 21-ročný Javier Pastore sa nedávno podelil o svoje postrehy s Argentínskym športovým časopisom. Odvolával sa pritom na nie príliš populárnu tému ohľadom jeho údajného prestupu do Barcelony.

Aj napriek tomu, že by futbalista chcel hrať po boku Messiho, odmieta sa momentálne k Barcelonskej družine pripojiť. Argentínčan povedal: "Messi je futbalista, ktorý sa objaví raz za 30 rokov. Spoznali sme sa pred Majstrovstvami sveta a mimo trávnika sme si veľmi podobní. Plachí no spokojní. Môžem povedať, že na Playstation som s ním nikdy neprehral," dodal.

Pastore tiež vyhlásil, že aj napriek záujmu zo strany Kataláncov sa momentálne koncentruje na hru v Palerme.

"Budúci rok ostávam v Palerme. Ak o mne budú ľudia hovoriť aj naďalej, bude to len dôkaz mojej dobre odvedenej práce. Stojím nohami pevne na zemi a nemyslím nato, čo o mne píšete," uviedol na záver.

Je však ťažké nepripustiť, že o prestupe a hlavne o poskytovaní informácii o Pastorem svet najviac informuje... práve sám hráč (z hľadiska marketingu je to normálne). Všetky posledné správy však boli posielané zo značnej vzdialenosti a boli značne opatrné.



zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.