Defenzívny štít Kataláncov Sergio Busquets priznal, že komplikovaný spôsob dopravy a zmätky okolo toho počas celého dňa neboli pre hráčov jednoduché. "Bol to náročný deň, nebolo pre nás jednodnuché naskočiť do zápasu," povedal, no zároveň vyjadril svoju spokojnosť s výhrou svojho tímu.

Po štvorhodinovej ceste do Pamplony pomocou vlaku a autobusu, Barcelona na štadión Reynu de Navarru dorazila napokon načas a porazila domáci tím rozdielom triedy 0-3. Sergio Busquets vysvetľoval: "Bol to ťažký deň. Federácia nám sľúbila, že v prípade ak sa nebudeme môcť do Pamplony dostať, tak sa zápas preloží, no potom svoj názor zmenila a svoje slovo tak nedodržala."

Zložitý začiatok

Busquets odohral kompletne celý zápas a povedal: "Na začiatku to nebolo jednoduché, pretože Osasuna bola silná a udalosti počas dňa nám to tiež neuľahčili."

Najdôležitejšie sú tri body

Sergi získal sedem lôpt, na účet si pripísal 70 prihrávok a 14 zákrokov. "Snažili sme sa hrať štýlom, ktorý je nám vlastný a vyhrali sme. Najdôležitejšie sú však tri body za výhru," dodal na záver.


zdroj: fcbarcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.