Skúsený tréner je názoru, že bývalý stredopoliar Seville dokazuje, že je pre Barcelonu veľmi dobrým nákupom.

Radomir Antic chválil reprezentanta Chorvátska, že do katalánskej hry dodal inú dimenziu: "Rakitič prináša do mužstva niečo nové, niečo, čo sme v Barcelone nejaký ten čas nevideli; strely z diaľky," povedal Antič pre Cope.

65-ročný tréner sa zároveň vyjadril k Atléticu Madrid. Myslí si, že Los Colchoneros túto sezónu o titul zrejme bojovať nebudú: "Sezóna po Majstrovstvách sveta je stále trochu komplikovaná, pretože hráčov čakajú náročné zápasy bez lepšej prípravy. Neviem čo Atlético dokáže aj tentoraz bojovať o titul. Prešlo mnohými zmenami a v útoku stratilo svoj hlavný oporný bod. Jeho náhrada má inú charakteristiku," dodal.

zdroj: goal.com
foto: goal.com

barcelonista29

top komentár
76
2014-08-20 14:41:20

Rakitič BEST nákup z týchto prestupov.... Je to všestranný hráč.... kvalitné strely z 25 metrov, centre, čítanie hry, defenzíva, skromnosť, bojovnosť.... taký typ hráča sme veľmi potrebovali.... Nech sa darí!!! :)

Poky

13
2014-08-20 16:10:11

Je vyborný! to jsem nečekal ;)

Sheryf_Z3ro_sk

10
2014-08-20 17:36:01

Ja som ho sledoval už v Seville a keď som sa dozvedel, že Barca má oňho záujem tak som bol hrozne rád a viem prečo. A toto, čo predvádza nie je zďaleka všetko, čo dokáže :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.