Cestovná kancelária FutbalTour.sk dosiahla ďalší významný a mimoriadne prestížny míľnik. Od sezóny 2014/2015 sa FutbalTour stal oficiálnym partnerom jedného z najslávnejších klubov sveta - FC Barcelona.

FC Barcelona je symbolom Katalánska a motto „Viac ako klub“ je výstižné a dobre známe na celom svete. Veľkoklub patrí k najúspešnejším a najbohatším vo futbalovej histórii, má milióny fanúšikov na všetkých kontinentoch. FC Barcelona je jednou z najhodnotnejších športových značiek súčasnosti a CK FutbalTour.sk je od júla 2014 jediný slovenský oficiálny agent FCB na vstupenky.

Spolupráca s takýmto významným partnerom sa rodila dlhé mesiace. Odteraz môžu všetci klienti CK FutbalTour.sk využívať rôzne výhody a akciové ponuky. CK garantuje vstupenky s najvýhodnejšími cenami na zápasy FC Barcelona v Primera División (liga), Copa del Rey (pohár) a Lige majstrov. Priama spolupráca s pracovníkmi klubu je 100 % zárukou spoľahlivosti pri platbe a doručení vstupeniek.

Užite si skvelý zápas a atmosféru na jednom z najväčších štadiónov sveta - Camp Nou, spoznajte krásne mesto s najzaujímavejšími zákutiami, využite rady skvelého a skúseného delegáta žijúceho priamo na mieste a vychutnajte si exkluzívne zájazdy v spoločnosti CK FutbalTour.sk. Bude Vám zabezpečený dokonalý rodinný alebo firemný výlet, predĺžený víkend či dovolenka v Barcelone spojená so špičkovým futbalom.

Futbalová sezóna v Španielsku a jedna z najkvalitnejších ligových súťaží sveta začína už v sobotu 23. augusta. Pri každom zájazde na zápasy Barcelony v ponuke FutbalTour odteraz nájdete jedinečné logo oficiálneho agenta na sprostredkovanie vstupeniek.

cruyff

1
2014-08-22 15:26:58

TOP 1....

dory99

9
2014-08-22 15:27:20

Najdrahšia cestovka na futbalové zájazdy u nás.....takže žiadna výhra. Som zvedavý na tie ich najvýhodnejšie ceny fakt :D

Palyop

2
2014-08-22 18:00:35

neberte to jak reklamu ale osobne s kamosom pred 2 rokmi som bol cez tuto agenturu na zapas mozem len pochvalit hotel vyborny sluzby vyborne proste vsetko si len uzivate a o nic sa nestarate

chara

0
2014-08-22 19:43:51

skvele, rad by som na nejaky zapas isiel :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.