FC Barcelonu včera zaskočila informácia, že RFEF sa pokúša presadiť príkazom, aby všetky mužstvá buli v miesto konania stretnutia už deň pred výkopom. Katalánsky klub však verí, že tento krok smeruje len proti nemu a jeho záujmom.

V štvrtok denník El Mundo Deportivo priniesol informáciu o tom, že Španielska futbalová federácia (RFEF) sa snaží prinútiť všetky kluby v lige, aby strávili noc pred zápasmi v mestách, v ktorých sa duel bude konať.

Hovorca Barcelony Toni Freixa pripustil, že toto nariadenie môže čoskoro vstúpiť do platnosti a chápe to tak, že tento krok je namierený len proti záujmom Katalánskeho veľkoklubu, ktorý ako jediný v lige cestuje na zápasy v deň jeho konania.

"Sme prekvapení, pretože toto pravidlo sa vzťahuje len na nás. Pravidlo výlučne proti Barcelone. Nerozumieme prečo chce Federácia prijať nariadenie, ktoré ovplyvní len jeden klub," povedal Freixa.

Hovorca Kataláncov taktiež potvrdil, že klub urobí "všetko, čo je v jeho silách", aby zvyky klubu "boli rovnaké ako predtým".


zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.