Počas včerajšej prezentácie Ibrahima Afellaya v Barcelone si technický riaditeľ klubu Andoni Zubizarreta našiel čas aj na novinárov, s ktorými prebral otázku ďalších posíl v tomto januárovom prestupovom období. Uviedol, že Barca nemá v pláne upísať žiadneho nového hráča v tomto prestupovom okne. Dodal, že Barcelona stále podpisovala zmluvy nielen "s veľkými hráčmi, ale aj s dobrými ľuďmi."

"Ibrahim je ako hráč pre Barcelonu ideálny. Môže hrať na každom poste v zálohe. Je to zrelý a skúsený futbalista. Na trávniku sa nebojí riskovať a môže byť aj vodcom tímu. Od tejto chvíle je to náš hráč," povedal Zubi.

Zubizarreta zároveň dodal, že tento hráč prináša do klubu niečo nové, čo v prvom tíme chýbalo podobne ako na lavičke. "V tomto prestupovom období už nepríde žiadna posila." Mal tým na mysli, že Ibrahim už vyplnil všetky medzery, ktoré v kádri boli.

Technický riaditeľ zároveň robí všetko čo je v jeho silách, aby Barcelona predĺžila zmuvu s Danielom Alvesom. Zatiaľ sa však rokovania "nepohli dopredu", kým Guardiola k celému prípadu len podotkol: "Treba myslieť optimisticky."

Príchod Afellaya na Nou Camp taktiež zatvoril dvere inému futbalistovi - Cescovi Fabregasovi. "O Cescovi budeme diskutovať v najbližších mesiacoch," povedal Zubizarreta na záver.


zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.