Sezóna na klubovej úrovni sa nám skončila, hráči však na dovolenky môžu zabudnúť. V Južnej Amerike totiž na dvere klope Copa América a v Európe sa pre zmenu bojuje o postupové miestenky na budúcoročné EURO. Množstvo hráčov Blaugrana tak uvidíme v akcii aj počas nasledujúcich dní.

Pozornosť si zaslúži už dnešný úvodný zápas Copa América 2015, medzi domácim Čile a výberom Ekvádora. Stojí za zmienku, že tohtoročný turnaj sa odohrá práve v Čile. Súboj nás zaujíma predovšetkým kvôli Claudiovi Bravovi, kapitánovi Čile a nemenej ako kvôli Alexisovi Sanchezovi, niekdajšiemu útočníkovi Blaugrana, ktorý si získal sympatie mnohých culés.

Zápas je na programe dnes v noci o 01:30 a naživo ho odvysiela SPORT1. Dobrou správou je, že celý turnaj si môžeme pozrieť na staniciach SPORT1 a SPORT2.

Čile VS Ekvádor

V základnej zostave by sa mali objaviť obaja hráči, ktorých sme spomínali vyššie - Bravo a Alexis. Tréner Jorge Sampaoli sa však musí zaobísť bez zranenej dvojice hráčov Carlos Carmona a Edson Puch. Miesto nich sa na turnaj pozrú Francisco Silva a José Pedro Fuenzalida. Spomenúť môžeme aj fakt, že Eduardo Vargas toho v sezóne veľa neodohral a proti Ekvádoru ho môže nahradiť Mati Fernandez.

Na strane Ekvádoru je tých absencií značne viac a ide o kľúčových hráčov: chýba kapitán Antonio Valencia, útočník Felipe Caicedo a tiež Michael Arroyo či Angel Mena. Otáznym pre tento zápas je Renato Ibarra.

Aj preto sa v zápase väčšie šance na výhru dávajú domácemu výberu. Ráta sa s výhrou Čile, kde napríklad v stávkovej kancelárii TIPSPORT ponúkajú kurz 1,5. Odvážnejší môžu vzhľadom na okolnosti skúsiť výhru Sampaoliho zverencov a že v zápase padne 2 a viac gólov, kde je kurz 1,84. Tipovať môžete TU.

zdroj: whoscored.com forcabarca.sk
foto: facebook

Nneymar11

11
2015-06-11 19:39:46

Strašne neskoro :D ale tak tam je -5hodín myslím..

kov3

6
2015-06-11 20:36:29

Toto je http://sport.lidovky.cz/...

kov3

5
2015-06-11 20:37:16

Fanklub.... som zabudol dopísať....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.