Prvé zápasy skupinovej fázy LM sú úspešne za nami a ako to vlastne celé dopadne? Podarí sa Barcelone obhájiť minuloročný triumf?

Katalánci v prvom zápase remizovali na pôde rímskeho AS 1:1, no stále sú najväčším favoritom na víťazstvo v Lige majstrov. To, že sa Barca stane opäť víťazom tejto najprestížnejšej klubovej futbalovej súťaže, môžete tipovať v Tipsporte pri kurze 4,00:1!

Medzi ďalších horúcich kandidátov, ktorí si brúsia zuby na túto cennú trofej, patrí Bayern 5,00:1, Real Madrid 5,80:1, ale aj Mourinhova Chelsea s kurzom 11,00:1!

Nemožno zabúdať aj na minuloročného finalistu – Juventus Turín, ktorý síce nezažil ideálny vstup do novej sezóny, no v prvom zápase dokázal prekvapujúco zvíťaziť na pôde Manchestru C. 2:1. Ak si myslíte, že Stará dáma aj túto sezónu prekvapí a aj získa ušatú trofej, pridajte si tento tip na tiket s kurzom 25,00:1.

Alebo sa zrodí prekvapenie? Mužstvá ako Arsenal, Paris SG, či Manchester U. tiež nemožno podceňovať.

Ako to vidíte Vy? Natipujte si na víťaza Ligy majstrov alebo na jednotlivé zápasy v Tipsporte pri najširšej kurzovej ponuke! Inšpirujte sa zaujímavými tiketmi v Tiket aréne alebo si nechajte poradiť analýzami skúsených tipérov najväčšej tipérskej komunity v Tipsporte! Ešte netipujete v Tipsporte? TU si vytvorte účet a získajte bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

mizap

20
2015-09-28 10:21:32

No když je na hřišti jen půlka Barcelony, už bych si ji až tak moc za vítěze LM netipoval. Tedy v tuto chvíli. Jenže finále je kdoví kdy a do té doby se Barce může nejen zkonzolidovat, ale i zlepšit. Teď jde jen o to, propinkat se prvními koly. Což by možné bylo.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.