Primera División má na programe 7. kolo, v ktorom jednu z najväčších pozorností bude pútať duel medzi FC Sevillou a Barcelonou.

Domácej Seville vstup do novej sezóny príliš nevyšiel. Viaceré zmeny v kádri na čele s odchodom kanoniera Baccu tímu určite nepomohli a Sevillistas sa nachádzajú v ligovej tabuľke až na 16. mieste, keď získali len 5 bodov z ostatných 6 zápasov. V Lige majstrov Sevilla v stredu prehrala na pôde minuloročného finalistu Juventusu Turín 0:2.

Hráči Barcelony počas týždňa dokázali otočiť zápas Ligy majstrov proti Leverkusenu a nakoniec dokázali zvíťaziť 2:1. V ligovej súťaži Kataláncom patrí aktuálne druhá pozícia s odstupom jediného bodu za vedúcim Villarrealom. Zápas proti Seville však bude o to ťažší, že medzi zranených hráčov sa pridal aj Andrés Iniesta, čo je ďalšia veľká strata.

Sila Barcelony sa však musí prejaviť aj v takýchto ťažkých momentoch, čo si myslí aj takmer 70% najväčšej tipérskej komunity v Tipsporte, ktorá v tomto dueli tipuje, že Barcelona aj napriek širokému lazaretu zvíťazí!

Podobne to vidí aj matejicny1, ktorý tipuje, že Barcelona vyhrá a každý tím dá gól, pri kurze 3,44! Odvážny tip? Nechajme sa prekvapiť!

Každopádne aj tento atraktívny zápas, rovnako ako aj ostatné duely z Primera División, si môžete pozrieť naživo na TV Tipsport!

A ako vidíte tento ďalší náročný zápas Barcelony Vy? Nahliadnite do Tiket arény na najzaujímavejšie tikety alebo sa inšpirujte analýzami skúsených tipérov! Ešte netipujete v Tipsporte? TU si vytvorte účet a získajte bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

harry525

18
2015-10-02 21:23:44

Ja mam len obrovske obavy, aby sa nam aj z dvojice Neymar, Suarez nezranili... Lebo v sucasnosti nam stastie skutocne "praje".

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.