Množstvo hráčov FC Barcelona bolo povolaných reprezetačnými trénermi do národných tímov na priateľské stretnutia, ktoré sa uskutočnia už túto stredu, 9. februára. Najväčšiu časť reprezentantov pohltil výber Španielska. Vicente del Bosque povolal na priateľské stretnutie proti Kolumbii týchto hráčov: Valdes, Iniesta, Xavi, Sergio Busquets, Pedro, Villa a Piqué. Puyol kvôli stále pretrvávajúcej liečbe zranenia pozvánku nedostal.

Sedem hráčov z Barcelony sa tak predstaví v zápase proti Kolumbii, ktoré sa bude konať stredu, 9. februára na Santiagu Bernabeu so začiatkom o 21:30.

Dvoch zástupcov bude mať Barcelona aj v ďalšom zápase a to v stretnutí Francúzsko - Brazília, ktorú privíta Francúzsky výber na Stade du France. Za hostí nastúpi Dani Alves a v drese galského kohúta sa ukáže Éric Abidal.

Do Ženevy pocestuje trio Argentínčanov Mascherano, Milito a Messi, ktorých Sergio Batista povolal na priateľské stretnutie proti Portugalsku na čele s Cristianom Ronaldom.

Ibrahim Afellay sa prestaví domácemu publiku na Phillips Stadium v Eindhovene proti reprezentácii Rakúska.

K úplnosti dodáme, že reprezentačné pozvánky dostali aj mladší hráči Barcelony, ktorí už hrávajú v prvom tíme Kataláncov či ešte v rezerve. Luis Milla, tréner Španielskej reprezentácie do 21 rokov povolal na priateľský zápas proti Dánsku Krkiča, Thiaga, Montoyu a Fontása.


zdroj: totalbarca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.