Skupinová fáza Ligy majstrov sa dostáva do svojej druhej polovice a už začína ísť do tuhého. Katalánci môžu byť úplne pokojní, keďže vo svojej skupine E kraľujú na prvom mieste so 7 bodmi, „zaváhali“ len raz, a to na pôde rímskeho AS po remíze 1:1.

Od prehry so Sevillou má Barcelona na svojom konte 4 výhry a jednu remízu. Jej najbližším súperom bude opäť po dvoch týždňoch bieloruský B. Borisov, na ktorého pôde Barca zvíťazila 2:0 po dvoch góloch Rakitiča.

Súper z Bieloruska naďalej jednoznačne vládne vo svojej ligovej súťaži s parádnym 12-bodovým náskokom. Liga majstrov je však iná súťaž a Barcelona iný protivník, a preto to budú mať modro-žltí poriadne náročné.

Hoci Katalánci stále nemôžu počítať s dlhodobo zraneným Messim, prevaha by mala byť jednoznačne na ich strane. Takmer jednohlasne to vidí aj najväčšia tipérska komunita v Tipsporte, ktorá je presvedčená, že Barcelona doma nezaváha!

Zaujímavý tip ponúka jej člen dipepe, ktorý si myslí, že Barcelona zvíťazí, no v zápase padnú 0-4 góly s kurzom 1,70.

Odlišný tip ponúka PanSauron, ktorý má na tikete, že hosťujúci B. Borisov v zápase nedá gól pri kurze 1,65.

Ako vidíte tento zápas Barcelony Vy? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte Bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.