V Primera División sa cez víkend opäť predstavia španielski futbaloví giganti, ktorí budú chcieť obhájiť svoju povesť. Sobota sa bude niesť v znamení stretnutia katalánskeho veľkoklubu s celkom Getafe. Barcelončania udivujú aktuálne celý svet a s napätím sa očakáva, kto im pretrhne impozantnú sériu bez prehry. Sledujte zápasy španielskej Primera División naživo na TV Tipsport!

Blaugranas aktuálne ťahajú neuveriteľnú 38-zápasovú šnúru bez prehry. Okrem svetového útoku sa nenecháva zahanbiť ani defenzíva, ktorá v 28 dueloch inkasovala len 22 gólov, čo nie je ani gól na zápas. Na štadióne Nou Camp lovila loptu zo siete len 10 krát. Systém hry založený na aktívnom presingu a držaní lopty má za následok, že Barcelona púšťa svojich súperov len do minima šancí. V posledných 2 domácich súbojoch však Barca inkasovala, čo v tomto súboji nebude chcieť dopustiť. Getafe sa aktuálne nachádza na 16. mieste tabuľky a v priebehu 28 zápasov strelilo len 27 gólov, čo nepredstavuje ani 1 gól na stretnutie. Vo vonkajších zápasoch sú hostia najhorším tímom celej La Ligy. Výsledky v posledných 7 zápasoch hovoria samé za seba – 1:1, 0:4, 0:1, 0:3, 0:1, 0:3 a 0:1. To je jeden jediný strelený gól v 7 súbojoch! Posledné zápasy týchto súperov sa skončili v prospech Barcy 2:0, 6:0. O favoritovi nemôže byť pochýb.

Stratég Prema1992 vo svojej analýze zdôvodňuje svoj tip, že Barcelona neinkasuje a zvíťazí s kurzom 1,64. Nechajte sa inšpirovať!

Zaujímavý a čisto futbalový tiket predstavil tipér DrMclaren, pre ktorý neváhal obetovať vklad takmer 150 EUR, aby inkasoval tisícku. Pre výsledkovú eventualitu v dueli Barcelony zvolil tip na istotu, že vyhrajú domáci s kurzom 1,04. Aj v najväčšej tipérskej komunite v Tipsporte má favorit absolútnu dôveru u 99 % tipérov. Symbolické 1 % verí v prekvapujúcu výhru Getafe.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci zápasov španielskej Primera División v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých zápasov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: dailymail.co.uk

Fiko

7
2016-03-12 08:36:19

Chlapci treba písať presné fakty, nie vymyslené.
Ťaháme 36 zápasovú šnúru nie 38 nepredbiehajme :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.