Príťažlivá odveta osemfinále Ligy majstrov medzi ofenzívnymi velikánmi je na programe v rámci stredajšieho programu. FC Barcelona má európsku konfrontáciu s Arsenalom rozohranú na výbornú, keď si z Londýna priniesla dvojgólový náskok. Vymazať túto stratu nie je síce nemožné, ale čeliť aktuálnej forme Kataláncov je skutočná výzva. Neprehliadnite a využívajte LIVE stávky v Tipsporte!

Barcelona nie je v pozícii, že musí. V domácom stretnutí môže hrať tradične prostredníctvom držania lopty a rýchlych protiútokov, v ktorých je magická trojica MSN bezkonkurenčná. Luis Enrique citeľne využíva rotáciu, k čomu ho oprávňuje široký a vyrovnaný káder španielskeho majstra. Práve tento faktor môže hrať rozhodujúcu úlohu v záverečnej fáze sezóny. Arsenal v domácom zápase spočiatku preferoval defenzívnejšie poňatie hry a nepúšťal Barcu do nebezpečných situácií. V momente, keď sa rozhodol otvoriť hru za účelom skórovania, bol kruto trestaný Lionelom Messim. V Katalánsku to budú mať Londýnčania nesmierne ťažké, ale nezabúdajme, že sa jedná o anglické mužstvo, ktoré sa nikdy nevzdá. V zápasoch týchto celkov hojne padajú góly a výnimkou by nemal byť ani stredajší večer.

Člen najväčšej tipérskej komunity kunderak1 vo svojej analýze jednoznačne verí domácim a prináša tip v rámci ázijského handicapu domáci -1,5, čo predstavuje výhru Barcelony minimálne o 2 góly s kurzom 1,60.

Stratég Pesice si zostavil MAXIKOMBI tiket, ktorým inšpiroval 24 tipérov a neváhal preň obetovať vklad vyše 700 EUR. V predmetnom dueli stanovuje výhru Barcelony s kurzom 1,23.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci zápasov atraktívnej Ligy majstrov v Tipsporte!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých zápasov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.