V 30. kole španielskej Primera División sa stretnú atraktívni súperi. 4. miesto okupujúci Villarreal vyzve na svojom štadióne úradujúceho španielskeho, európskeho a svetového šampióna z Barcelony. Domáci si budú chcieť udržať pozíciu zaručujúcu Ligu majstrov a to pre Kataláncov znamená akýkoľvek, ale nie ľahký zápas. Sledujte zápas španielskej Primera División naživo na TV Tipsport!

Žltá ponorka si svoju pozíciu vybojovala poctivou prácou a najmä výsledky v kalendárnom roku 2016 sú veľmi slušné. V Európskej lige dokázali domáci vyradiť silného ašpiranta na taliansky titul SSC Neapol, neprehrali na pôde Atlética Madrid a vyhrali v prvom zápase osemfinále „Európy“ nad Leverkusenom 2:0. Jedná sa o mužstvo, na ktorom si papieroví favoriti skóre nevylepšujú. Zvlášť domáce prostredie môže mať na stretnutie výrazný vplyv. Barcelona bude chcieť zápas bezpochyby vyhrať, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Každý trojbodový duel ligy utešene ukrajuje z 38-kolového hracieho systému a približuje Barcu k titulu. Motivácia udržať si tvrdo vybojovaný náskok 8 bodov pred Atléticom a v neposlednom rade snaha písať históriu každým neprehraným zápasom. Toto sú atribúty, ktoré by mali viesť snahu Kataláncov uspieť proti domácim. Tí však na vlastnom husto osídlenom štadióne budú hnaní na okraj svojich mentálnych a fyzických síl.

Člen najväčšej tipérskej komunity Marec11 nepochybuje o tom, že v tomto ťažkom zápase hostia vyhrajú s kurzom 1,31.

Stratég Vados2 predpovedá, že vyhrajú hostia a padnú minimálne 3 góly s kurzom 1,80.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci zápasov španielskej Primera División v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých zápasov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

okbor

2
2016-03-20 10:38:20

"...Motivácia udržať si tvrdo vybojovaný náskok 8 bodov pred Atléticom...". Dúfam, že to je myslené ako vtip. ;)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.