Luis Suarez si reprezentačný dres kvôli trestu za uhryznutie Chielliniho ešte na MS 2014 neobliekol dlhé mesiace. Dnes sa vracia na medzinárodnú scénu a rovno v zápase proti silnej Brazílii vedenej jeho spoluhráčom z Barcelony, Neymarom.

Jedná sa pritom o dôležitý súboj v kvalifikácii o miestenku na svetový šampionát v Rusku 2018. Každý bod rozhoduje. Suarez s Neymarom navyše uzavreli pred zápasom stávku - porazený musí víťazovi kúpiť hamburger. To len dokazuje skvelé vzťahy v šatni Blaugranas.

V 10-člennej skupine je Uruguaj zatiaľ na druhom mieste s deviatimi bodmi, kým Brazílii patrí priebežne piata pozícia za 7 vybojovaných bodov. Na ťahu je tak viac výber Dungu, ktorý o postupové miesta musí zabojovať. Štatistiky hovoria v ich prospech, keď v posledných piatich zápasoch až 3-krát vyhrali, 2-krát sa body delili.

Víťazstvo Brazílie sa očakáva aj v tomto súboji, ktorý je na programe dnes v noci o 1:45. Kurz na výhru Kanárikov je napríklad v stávkovej kancelárii TIPSPORT 1,50. Naopak, výhra Suarezovho tímu sa veľmi neočakáva, keď kurz za posledné obdobie poskočil z 5,50 na 6,80.

Drvivá väčšina tipérov v najväčšej komunite na Slovensku - až 98% - očakáva práve výhru domáceho celku. Nájdu sa však aj takí, ktorí stavili na neprehru Uruguaja s lákavým kurzom 2,56. Ak si nie ste úplne istí, nechajte si poradiť od skúsených tipérov v Tiket Aréne alebo vás výherným smerom nasmerujú analýzy nielen k tomuto zápasu.

Pre tých, ktorí budú neskoro v noci tento napínavý duel sledovať naživo padnú vhod LIVE stávky. V prípade ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR! Kto teda podľa vás vyhrá hamburger? Luis alebo Neymar?

zdroj: forcabarca.sk tipsport.sk
foto: goal.com

MilujemBarcu

13
2016-03-25 13:01:25

a budu mať na to lóve ?

fantomas

16
2016-03-25 13:04:43

Niekde som čítal, že porazený bude musieť ten hamburger UROBIŤ, nie kúpiť.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.