Mimoriadne zaujímavé budú konfrontácie prvých 3 celkov La Ligy, o čo sa pričinil prekvapivý výsledok El Clásica, ktorý boj o titul nechal otvorený pre obidva madridské kluby. Líder zavíta na pôdu priemerného San Sebastianu, ale v tejto fáze už každý súboj poriadne bolí. Sledujte zápasy španielskej Primera División naživo na TV Tipsport!

V poslednom kole hráči San Sebastianu uspeli na pôde FC Sevilla, ale proti favoritovi to budú mať ťažké, nakoľko posledné vzájomné duely vyhrali Katalánci na nulu. Motivácia je aspekt, ktorý môže rozhodovať a tej budú mať v talóne viac hostia. Zmieňovať El Clásico je zbytočné, a preto viac napovedá konfrontácia s Atléticom v Lige majstrov. Katalánci ukázali charakter, keď otočili duel vo svoj prospech aj vďaka vylúčeniu hostí. Výrazný impulz nastal po príchode Sergiho Roberta a Rafinhu, ktorí pravdepodobne nastúpia v základe. Ďalšie zaváhanie by mohlo mať fatálne následky v boji o španielsky ligový primát.

„Uvidíme stopercentný výkon, výhra Barcelony je viac než istá.“ Taká je konečná výpoveď člena najväčšej tipérskej komunity WIKI47 v rámci analýzy. Kurz 1,52.

Výhra hostí je lákadlom aj pre stratéga Rihoun85, ktorý neváhal na tiket s týmto súbojom obetovať vklad 370 EUR.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci stretnutí španielskej Primera División v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých súbojov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.