Najvyššia španielska futbalová súťaž pokračuje 33. kolom a situácia na špici ligovej tabuľky sa výrazne zamotáva. Treba dodať, že výrazný podiel na tom majú zaváhania úradujúceho majstra z Katalánska, ktorý v nedeľu privíta Valenciu. Sledujte zápasy španielskej Primera División naživo na TV Tipsport!

Barcelončania disponovali donedávna pohodlným náskokom pred Atléticom Madrid. Médiá už boju o titul neprikladali takú dôležitosť, akú by si zaslúžil. Dôkazom toho je iba trojbodový rozdiel šesť kôl pred koncom, ktorý je hravo zmazateľný. Ide o dôsledok dvoch prehier a remízy v La Lige. Príčin je mnoho, no Blaugranas už nechcú venovať pozornosť tomu, čo sa nedá ovplyvniť a sústrediť sa na plný bodový zisk. Proti bude Valencia pohybujúca sa v strede španielskej futbalovej hitparády. Trénerská anabáza Garyho Nevilla v klube sa skončila neslávne, a preto budú chcieť hostia na Nou Campe bodovať. Takáto satisfakcia by pre fanúšikov prišla mimoriadne vhod.

Stratég silentpeace89 analyzuje výhru domácich s tým, že padne maximálne 5 gólov (kurz 1,40). Nechajte sa inšpirovať! O niečo konzervatívnejší tip zvolil na tikete tipér JAPERI, ktorý verí vo výhru Kataláncov s kurzom 1,10.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci stretnutí španielskej Primera División v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých súbojov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.