David Villa pred odvetou osemfinále Ligy Majstrov proti Arsenalu vyhlásil, že jeho tím sa nemá čoho báť: "Som si istý, že sa prebojujeme do ďalšieho kola."

Stojí za zmienku, že prvý zápas Katalánci na Emirates prehrali 2-1 po góloch Robina Van Persieho a Andreja Aršavina, hoci do polčasu viedli zásluhou presného zásahu práve Davida Villu. Odveta osemfinále je naplánovaná na 8. marca. Podľa útočníka Barcelony musí mužstvo zopakovať štýl aký predviedlo na Emirates a potom sa do štvrťfinále dostane.

"Myslím, že ak proti Arsenalu zopakujeme výkon z prvého zápasu, tak pôjdeme správnou cestou." povedal Villa. "Som si istý, že sa dostaneme do ďalšej fázy, pretože na Emirates sme okrem výsledku dominovali vo všetkom."

"Musíme však zlepšiť presnosť striel. Ak to urobíme, postup máme vo vrecku."

Do zápasu s Arsenalom zostávajú ešte dva týždne a Barcelonu dovtedy čakajú ťažké súboje v domácej lige, počnúc zajtrajším zápasom na horúcej pôde v Mallorce. Villa vyhlásil, že mužstvo preto sústredí všetku svoju pozornosť na zajtrajší duel.

"Myslíme len na Mallorcu. Ostatné nás teraz nezaujíma."

"Zápas s Arsenalom je síce veľmi dôležitý, ale kým k nemu dôjde, čaká nás niekoľko dôležitých stretnutí v lige. Momentálne sa koncentrujeme na Mallorcu."

zdroj: elmundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.