Tréner RCD Mallorca Michael Laudrup verí, že Barcelona si na svoj účet pripíše tretí ligový primát v rade.

Mallorca bude dnes večer hostiť úradujúcich majstrov Španielska na svojom štadióne. Tí zatiaľ ligový pelotón vedú o päť bodov pred Realom Madrid. Ostatné tímy, sú viac menej z boja o titul už vonku.

Laudrup, ktorý hral tak za Barcelonu ako aj Real vyhlásil, že Barcelona Španielsku najvyššiu futbalovú súťaž vyhrá aj tentoraz.

"Verím tomu, pretože majú päťbodový náskok a k tomu zakopnú v menej zápasoch ako Real," povedal pre Katalánsky denník SPORT.

Každopádne, Dánsky futbalista dodal: "V Španielskom futbale sa pohybujem už 20 rokov, no ešte nikdy som nezažil, aby sa o titule rozhodlo v januári či februári. O všetkom sa rozhodne v máji."

Laudrup takisto verí, že súčasný káder Pepa Guardiolu je lepší ako ten Johana Cruyffa, ktorý je označovaný za 'Dream Team'. "Táto Barca a tá Franka Rijkaarda je lepšia ako tá z mojej éry - majú viac individuálnych kvalít."

"Pepov tím je jeden z najlepších vôbec; aj bez lopty dokážu presovať za každých okolností a majú hráčov ako Villa, Messi, Xavi, Pedro, Iniesta či Dani Alves."

"'Dream Team' však bude mať stále jednu vec, čo súčasný káder nie - my sme to začali."

zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.