Dmitro Čigrinskij priznal svoje sklamanie z toho, že ho katalánci predali naspäť do Šachťaru Doneck.

Ukrajinský reprezentačný obranca poodhalil, že skutočným dôvodom jeho predaja sú finančné problémy jeho teraz už bývalého klubu FC Barcelona.

"Ukážem celému svetu čoho som herne schopný a dokážem Rosellovi, že urobil chybu. A či sa do Barcy ešte niekedy vrátim? Teraz sa sústredim len na moje výkony v Donecku a nebudem tu polemizovať nad niečím, čo je ďaleko predo mnou. Teraz musím myslieť len na Ligu Majstrov, na Ukrajinskú ligu a zlepšenie mojej hry," povedal pre portál AS.

"Povedal som Šachťaru nie, pretože som si bol istý, že šancu hrať v Barcelone dostanem, bol som tam šťastný a mal som isté ambície. Volali mi stále a stále, no moja odpoveď bola zakaždým nie. Nezaujíma ma, čo si prezident alebo ľudia okolo neho mysleli, zaujímal ma len názor Guardiolu. Pep mi potvrdil, že nemal inú možnosť, že klub rozhodol o mojom predaji, tak čo s tým ja môžem urobiť?"

Čigrinskij tiež ozrejmil, čo mu Guardiola povedal, keď mu potvrdil jeho predaj do Šachťaru: "Dmitro, máme problémy. Nezmenil som môj názor na teba a moju dôveru stále máš, ale myslím si, že kvôli finančným problémom sa v klube nemáš šancu udržať."

 

zdroj: tribalfootball.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.