Ďalší zaujímavý zápas International Champions Cupu bude mať punc najvyššej kvality. Katalánci cestujú do Londýna, kde na nich čaká silný Liverpool. Zabojuje Barca o prvenstvo na turnaji? Spestrite si tento pikantný súboj v LIVE stávkach!

Barcelona nastúpi na svoju tretiu previerku pred blížiacou sa sezónou. Predchádzajúce dve zvládla s bravúrou a nič iné sa neočakáva ani proti The Reds. V doterajšom priebehu to sype hlavne mladíkovi Munirovi El Haddadimu, ktorý pri neúčasti hviezdneho Neymara stihol rozvlniť sieť súperov už 3-krát. „Neymarzetes“ ako aj záložník Rafinha do prestížneho stretnutia nenaskočia z dôvodu reprezentácie svojej krajiny na udalosti roka v Riu de Janeiro. Ich anglický protivník sa v predchádzajúcich prípravákoch nevyhol prehre, keď podľahol The Blues, ale revanšoval sa v dueli s milánskym AC po víťazstve 2:0. Zverenci trénera Kloppa nebudú ľahký oriešok, ale sila Blaugranas by sa mala jednoznačne prejaviť aj tentokrát. Bude tretia prekážka z Ostrovov taktiež úspešná?

Komu verí najväčšia tipérska komunita? Až 99% je presvedčených o výhre FC Barcelona. Vidíte to rovnako aj vy?

Člen najväčšej tipérskej komunity Deviatak2016 neverí Angličanom a na tikete má výhru barcelonského klubu s kurzom 1,62! „Liverpoolčania nebude mať žiadnu šancu, lebo ich výkony sú pod vedením nemeckého kouča slabé a v príprave tiež nehrajú dobre.“ Idete do toho s ním?

Inšpirujte sa tiketmi skúsených borcov v Tiket aréne a prepracujte sa k napumpovaným balíkom plných peňazí. Ešte nemáte účet v Tipsporte?

Neprichádzajte o skvelé výhody, zaregistrujte sa, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport.sk
foto: mundodeportivo.es

Marco01

7
2016-08-06 07:28:56

3:1 dnes - 2x Douglas, Suarez

Ossify7

5
2016-08-06 08:48:00

Už se těším do Wembley :P :)

buldozer

1
2016-08-06 21:06:31

Kto stavil za barak?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.