Podľa Španielskeho denníka El Mundo Deportivo, FC Barcelona je s Manchestrom City pripravená otvoriť rokovania ohľadne služieb Barcelonského útočníka a švédskeho internacionála Zlatana Ibrahimoviča.

O Barcelone kolujú zvesti o jej finančných problémoch, preto sa zdá pravdepodobné, že rada rozhodne o Švédovom odchode, pretože je to najlepšie platený hráč klubu. Jeho odchod je pravdepodobný aj napriek nedávnym vyhláseniam agenta hráča či klubu, že Zlatan oficiálne zostáva v klube aj na budúcu sezónu.

Niekoľkokrát predtým sa uvádzalo, že medzi 'blaugranas' a 'the citizens' dôjde k výmene Zlatana a Robinha, kde Barca ešte ako bonus dostane €20M. Posledná správa publikovaná v denníku však vykresľuje aj inú možnosť - predaj hráča takým spôsobom, aby odľahčil finančné problémy klubu.

Jednou z možností je napríklad bývalý hráč Espanyolu Pablo Zabaleta a holandský reprezentant Nigel de Jong v spoločnej ponuke za Ibrahimoviča.

Zabaleta je všestranným hráčom do zálohy, ale aj na strany. Sám o sebe povedal, že je veľmi súťaživý a zavážiť môže aj jeho blízky vzťah s Messim. Nigel de Jong prišiel do Manchestru z HSV Hamburg v 2009 za €19,5 milióna a v Barcelone by sa mohol stať dobrou rezervou za Sergiho Busquetsa na pozícii defenzívneho záložníka.

 

zdroj: totalbarca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.