Prvá fáza prestavby a renovácie sa týka ženských toaliet, kde práce pokračujú v plnom prúde.

Na Nou Campe sa s plným nasadením začalo renovovať, aby bol stánok 'blaugranas' na začiatok novej sezóny včas pripravený. Prvé práce sa dotkli ženských toaliet, ktoré na renováciu čakali mnoho rokov. Z prácami sa začalo včera v ranných hodinách, tak ako Sandro Rosell, nový prezident Barcelony, sľuboval ešte počas svojej predvolebnej kampane.

Klub plánuje postupne zrenovovať viacero častí štadióna, ktoré už postupne začínajú chátrať. Rosell pokračuje v myšlienkach jeho predchodcu Laportu, ktorého zámerom bolo spríjemniť pobyt na Nou Campe každému návštevníkovi, aby bol taký príjemný a pohodlný ako je to len možné. Výsledkom tejto myšlienky je včerajšie zahájenie stavebných prác.

Práce na štadióne budú v plnom prúde niekoľko týždňov, kedy sa počíta s renováciou a opravou zničených častí komplexu a konečný výsledok by mal užívateľom poskytnúť väčší komfort ako kedykoľvek predtým.

Výstavby, prestavby, zmeny... asi v tomto duchu sa bude niesť zopár nesledujúcich týždňov na jednom z najkrajších štadiónov sveta, Camp Nou.

 

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.