Spoločnosť BET-HUNTERS s.r.o. Vám prináša jedinečnú možnosť dostať sa na zápas FC Barcelona a k tomu stráviť v Barcelone celý víkend! Ako na to? Čítajte ďalej.

BET-HUNTERS s.r.o. je prvou oficiálnou spoločnosťou svojho druhu na Slovensku. Zaoberáme sa investovaním v oblasti kurzového stávkovania. Sme si vedomí skutočnosti, že sa nejedná o žiadne nóvum, kurzové stávkovanie má u nás ale aj vo svete vybudovanú niekoľkoročnú tradíciu, ale len menšia časť ľudí na Slovensku vie, že pri správnom rozložení svojho kapitálu, tzv. Money Managment a trpezlivosti, dokážete zhodnotiť svoj vklad percentuálne vyššie ako je bankový priemer.

Aj napriek tomu, že naša spoločnosť vznikla v roku 2016, nie sme nováčikovia. V oblasti stávkovania máme viac ako desaťročné skúsenosti. Začínali sme ako vy. Podávali sme zápasy na tiket rôznymi konvenčnými spôsobmi, ale zdalo sa nám to málo efektívne, preto sme začali uvažovať inak a hľadali sme správny systém, ktorý by nám vyhovoval a priniesol zisk. Hlavnou výhodou je priama interakcia medzi Vami a Vašim investovaným kapitálom, kedy si viete celý proces sami manažovať. My Vám len povieme ako.

SÚŤAŽ

Pripravili sme pre Vás SMS súťaž s jednoduchou otázkou, na ktorú keď odpoviete správne, budete zaradení do žrebovania o letecký zájazd na víkendový pobyt v Barcelone pre dve osoby + 2 lístky na futbalové stretnutie FC Barcelona - Malaga CF 20.11.2016, čo bude určite vyvrcholením celého zájazdu v centre Katalánska.

Otázka:

Vyhralo Portugalsko tohtoročné majstrovstvá Európy 2016 vo Francúzsku?

Odpoveď:

BET ano alebo BET nie

Všetky svoje odpovede zasielajte na telefónne číslo 6670.

SMS správy môžete posielať do 30.9.2016 do 23:59. Žrebovanie prebehne nasledujúci deň 1.10.2016.

Cena 1 SMS je 1,60€ s DPH

Viac informácii o prebiehajúcej súťaži, novinkách a investovaní získate na FB stránke Bet-hunters

zdroj: Bet-hunters
foto: fcbarcelona.com

Lupa84

1
2016-09-14 07:46:04

Takúto akciu môžu spraviť na všetky stránky veľkoklubov v SR a ČR... Je to rovnaké ako na jednej našej televízií.. SMS pošle hodne ľudí, čím sa tá cena zaplatí, keďže tu na stránke je vysoká návštevnosť a výhra lákavá pre fanušíkov... Čakám podobnú "súťaž" aj na stránkach MU, Arsenalu, Bayernu, Juventusu, Realu a ďalších. Nechcem však kritizovať túto inzerciu, všetkým čo využijú služby tejto spoločnosťi prajem čo najvyššie zisky a vopred gratulujem výhercovi a nech si cenu užije.

BET-HUNTERS

3
2016-09-14 11:56:20

Dobry den Lupa84, vybrali sme tento zapas a tuto udalost preto lebo ja Juraj jeden z konatelov BEt-hunters s.r.o. milujem Barcu a sledujem tento WEB, preto prave Barcelona. V buducnosti planujeme dalsie sutaze ako aj zajazdy na sportove podujatia, ale najpravdepodobnejsie bude dalsia sutaz opat zamerana na Barcelonu :) a aj ked je navstevnost velka zdaleka sa to neda porovnat s televiziou a ak mam byt uprimny nemyslim si, ze sa to zaplati pretoze provizie su percentualne velmi nizke... ide skor len o to aby mala sutaz nejaku aktivitu-sms. Ale ubezpecujem vas ze sanca je naozaj velmi velka ale naozaj velka :)
S pozdravom Juraj bet-hunters s.r.o.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.