Katalánsky športový denník Sport tvrdí, že technické vedenie B-tímu FC Barcelona chce posilniť svoj káder pred štartom novej sezóny a to doplnením ešte jedného obrancu k Španielskemu reprezentantovi do 19 rokov Carlesovi Planasovi (19), konkrétne na pozíciu ľavého beka.

Trh však neponúka príliš veľa hráčov, ktorí by zapadli do koncepcie hry kataláncov a hlavných favoritov na prestup je len niekoľko. Jedným z nich je aj obranca Realu Murcia a Španielsky reprezentant do 21 rokov Sergio Escudero (20).

Escudero hral poslednú sezónu v Reale Murcia Ligu Adelante. Jeho skvelé výkony mu vyniesli nielen miesto v reprezentácii Španielska do 21 rokov, ale sa o neho začali zaujímať aj viaceré kluby ako napríklad Real Madrid, ktorý by tohto hráča veľmi rád zakomponoval do svojich radov v B-tíme.

Zostup Murcie zvýšil šance Barcelony na upísanie jedného z veľkých prísľubov akadémie v Murcii. Barca očakáva, že v prípade úspešných rokovaní hráča získa do svojho kádra.

V prípade neúspechu upísať Escudera sa ako náhrada javí Abraham Mineiro (24) zo Sant Andrea. Abraham je známy pre svoje vynikajúce napádanie a zároveň si rovnako dobre počína aj v obrane.

 

zdroj: totalbarca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.