Barcelona si poradila s Valenciou až po Messiho premenenej penalte z nadstaveného času. Bolo to tesné, ale dôležité tri body si pripísali Katalánci. Ďalším ich súperom bude na domácej pôde posledná Granada.

Andalúzania sa krčia na dne ligovej tabuľky, ale v minulom kole sa konečne zbavili svojej série prehier, keď s Gijónom uhrali bezgólový výsledok. Zverenci Lucasa Alcaraza vyhrali v minulosti nad Barcelonou iba raz a ťažko očakávať, že sa na tom niečo zmení. Alebo im veríte v gigantickom kurze 41,00? Nenechajte si ujsť zápasy jednej z najlepších svetových líg Primera División v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Messi sa vrátil ako hotová beštia hladná po góloch. Granada má zatiaľ katastrofálnu sezónu a na Nou Campe bude iba fackovací panák. Očakávam určite 5 gólov, no hrám istotu,“ napísal v analýze na aspoň 4 góly Barcelony stratég elinika. Kurz na jeho tip je 1,53! Zveziete sa s ním?

Tiket aréna vám ponúka množstvo tiketov od skúsených tipérov, ktorými sa môžete inšpirovať aj vy! Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neprichádzajte o skvelé výhody, zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.