V poslednom kvalifikačnom súboji Sokolov v tomto kalendárnom roku bude ich súperom prekvapenie F skupiny, reprezentačný výber Litvy. Ten v doterajšom priebehu ešte neokúsil pocit prehry, keď remizoval so Škótskom, Slovinskom a porazil Maltu. Príde prvá porážka proti chlapcom z pod Tatier? Spestrite si tento súboj v LIVE stávkach!

Hamšík a spol. potrebujú po jednoznačnom víťazstve nad Škótmi zdolať aj Litovcov a opäť sa zapojiť do bezprostredného boja o postup. Podarí sa im uspieť pred vlastnými fanúšikmi v Trnave?

Borec kunderak1 vo svojej analýze napísal: „Ten výkonnostný rozdiel medzi výbermi je dosť veľký, navyše Slováci hrajú veľmi dobre a s podobným tímom by nemali mať problém,“ podelil sa o tip na výhru domácich s kurzom 1,37! Čo vy na to?

tucniak24 si zas za 500 EUR okorenil kvalifikačné súboje o postup na MS 2018 v Rusku. Pozrite sa na jeho Kombík a nechajte sa inšpirovať!

Radi by ste vedeli o všetkom zaujímavom, čo pridávajú skúsení borci na svoje tikety? Navštívte Tiket arénu, ktorá je až po okraj napumpovaná výhernými kombináciami! Ešte nemáte svoj účet? Zaregistruje sa, získajte vstupný bonus až 2 000 EUR a využívajte množstvo ďalších výhod v najväčšej tipérskej komunite!

zdroj: tipsport.sk
foto: tipsport.sk

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.