Javier Mascherano odohral v drese Barcelony zápas číslo 300. Po skončení súboja s Borussiou v rozhovore pre televíziu TV3 komentoval aj tento míľnik.

Zápas číslo 300

"Dosiahnuť takýto počet nie je jednoduché. Je ťažké hrať tak dlho a nastúpiť v toľkých zápasoch. Som veľmi spokojný so všetkými získanými titulmi, no musíme sa pozerať dopredu a snažiť sa dosiahnuť ešte viac."

Zápas

"Na poradie v tabuľke nemal vplyv, ale pre nás je dôležité, aby sme zlepšili náš výkon a snažili sa hrať na čo najvyššej úrovni. Také stretnutie je pre nás príležitosťou na to, aby šancu dostali hráči, ktorí hrávajú menej. V týchto zápasoch môžu nabrať sebavedomie do budúcnosti. V Barcelone neexistujú zápasy, v ktorých sa o niečo nehrá."

TIP | Luis Enrique: Žreb? Určite chytíme nejakú perličku


Umtiti

"Dobre si rozumieme. V tíme je dôležitý, čo ukázal aj za posledné 3-4 mesiace."

17 titulov

"Ani som si to nepredstavoval. Bol by som pokrytec, keby som povedal, že keď som prišiel do Barcelony, tak som vedel, že sa to stane. Samozrejme, klub na zisk titulov ašpiroval, ale na to, aby sa to podarilo, musí naraz povychádzať viacero činiteľov a takisto musíme mať šťastie. A všetko sa udialo. Nebudem však analyzovať, keď ešte hrám. Urobím to potom. Teraz budem naďalej pracovať."

Budúcnosť

"Neviem, koľko zápasov ešte odohrám. Dúfam, že veľa. Počítam aj s tým, že nejakú tú trofej ešte vyhrám."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

fofo112

30
2016-12-07 09:34:57

len ten golík ti prajem tak ako nikomu.

sparky

32
2016-12-07 09:41:28

som zvedavý kto da skôr gól Mascherano alebo Paco :D ale obom im to prajem

dalibor

8
2016-12-07 14:05:32

:D :D :D tipujem mascha :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.