Barca si stretnutie v Lige majstrov proti Mönchengladbachu užila. Katalánci hrali bez tlaku na výsledok, keďže postupové karty už držali v rukách pred súbojom. Zároveň aj pošetrili sily na súboj v Primera División. Hetrikom sa v spomínanom dueli zaskvel Turan a gólovo sa presadil aj Messi.

Ďalším súperom Blaugranas v lige bude posledný tím tabuľky Osasuna. Tá v doterajšom priebehu dokázala naplno bodovať iba raz a zaznamenala až deväť prehier, čo je najviac zo všetkých účastníkov. Dokáže vzdorovať španielskemu gigantovi? Uvidíme v priamom prenose na TV Tipsport!

Toto stretnutie si zobral na paškál vo svojej analýze aj borec piskot10151. „Hviezdne trio MSN sa bude chcieť ukázať v najlepšom svetle, strelí minimálne tri kúsky a Barcelona v pohode vyhrá. V tomto zápase tipujem hostí a padne 3 a viac gólov pri kurze 1,48!“ Necháte sa inšpirovať?

Podobne jednoznačne to vidia aj členovia najväčšej tipérskej komunity, ktorej súčasťou sa môžete stať aj vy TU. Tak neváhajte a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

Radi by ste mali pod palcom všetky prenosy z Primera División, Serie A, Ligue 1, Bundesligy a ďalších top súťaži? Sledujte ich LIVE na TV Tipsport! K dispozícii je aj Tiket Aréna, ktorá je povrch napakovaná tiketmi skúsených tipérov. Nenechajte si to ujsť a prelistujte sa s nimi k parádnym výhram!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

Davidek252

7
2016-12-10 09:32:13

MSN dnes spolu nehrá

fofo112

5
2016-12-10 11:13:34

je tam predsa Arda,ktorý má formu a je tretí najlepší strelec, po Leovi a Suovi,takže žiadne obavy.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.