Barcelončania sa predstavia opäť v Copa del Rey. V prvom stretnutí na pôde Hérculesu si Katalánci nepripísali jednoznačný výsledok, ktorý sa očakával a do odvety hranej na Camp Nou si prinesú iba remízu 1:1. Prebojujú sa v domácom prostredí do ďalšieho kola? Zápas môžete sledovať v priamom prenose na TV Tipsport!

Barcelona bude v tomto dueli bez svojich obávaných hviezd ako Messi, Suárez, Neymar a Piqué, ktorí už majú voľno. Blaugranas tak nebudú môcť počítať s úderným triom MSN. Nepretaktizuje to Luis Enrique? Súper z Alicante už dokázal v minulosti Barcu poraziť. V roku 2010 si z Katalánska odniesol tri body po výhre 2:0. Bude tomu tak aj tentokrát? Na výhru Hérculesu je šťavnatý kurz 32,00! Prípadná remíza Vám zaručí až 14,50 násobok vkladu. Jednotka, ktorej verí až 98 % stratégov má kurzovú hodnotu 1,04. Ako to vidíte vy? Fandite, bavte sa, tipujte LIVE a vyhrávajte s najväčšou tipérskou komunitou!

Radi by ste mali pod palcom všetky prenosy z Primera División, Serie A, Ligue 1, Bundesligy a ďalších top súťaži? Sledujte ich naživo na TV Tipsport! K dispozícii je aj Tiket Aréna, ktorá je povrch napakovaná tiketmi skúsených borcov. Nenechajte si to ujsť a prelistujte sa s nimi k parádnym balíkom peňazí!

Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neváhajte, zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tisport.sk
foto: sport.es

Zorrrro

-2
2016-12-21 18:22:09

To na tom TV Tipdport to davaju online? Alebo ma niekdo normalny link? Lebo na TV to asi nepojde co?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.