Nový rok začne pre Barcelonu poriadne zostra. Kombinácia Copa del Rey s Primera División alebo tiež 4 zápasy počas 10 dní dajú poriadne zabrať. Oddýchnutí Katalánci budú musieť rozvrhnúť svoje sily rovnomerne. Prvá bitka bude v španielskom pohári na Estadio San Mamés proti Bilbau. Aj toto stretnutie Blaugranas sledujte naživo na TV Tipsport!

K súboju s tradičným rivalom sa vyjadril Lucullus nasledovne: „Hráči Athleticu neprecestovali pol planéty a nevedia sa už dočkať. Najväčšia prestíž v Španielsku je uhrať dobrý výsledok s Barcou a Realom. Bilbao je pohárové mužstvo, lebo La Ligu v aktuálnej dekáde Lionela Messiho nevyhrajú...“ Spomínaný borec popisuje vo svojej analýze aj najväčšie mínus zverencov trénera Luisa Enriqueho po vianočnej pauze. „Tridente Lio, Ney a Luisito sa vrátia oddýchnutí z juhoamerickej dovolenky s darčekovým košom. Jednoducho, budú stíhať na roztatárených Baskov akurát otáčať hlavy.“ Na tikete má neprehru domácich s kurzom 2,30. Čo vy na to? Fandite, bavte sa, tipujte LIVE a vyhrávajte s najväčšou tipérskou komunitou!

Radi by ste mali pod palcom všetky prenosy z Primera División, Serie A, Ligue 1, Bundesligy a ďalších top súťaži? Sledujte ich naživo na TV Tipsport! K dispozícii máte aj Tiket Aréna, ktorá je povrch naplnená tiketmi skúsených stratégov. Nechajte sa nimi inšpirovať a prepracujte sa k parádnym balíkom peňazí. Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neváhajte, zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.