Zverencov trénera Luisa Enriqueho čaká dôležitý zápas. Ich súperom bude štvrtý celok tabuľky Villarreal, ktorý patrí medzi top tímy na domácom štadióne. Barcelona je zase najlepší klub na ihriskách súperov, a tak sa bude na čo pozerať v priamom prenose na TV Tipsport!

Súboj o špicu Primera División má pre Barcu veľkú vážnosť, lebo v prípade zaváhania sa môže odskok od vedúceho Realu nebezpečne meniť, keďže Pusinky majú ešte jeden zápas k dobru. Taktiež, priblížiť si na dosah Žltú ponorku by bolo trúfalé, takže Messimu a spol. neostáva nič iné ako zabojovať o potrebné víťazstvo. Villarreal nedokázal Blaugranas poraziť už viac ako 8 rokov a v zisk plného počtu bodov na Estadio El Madrigal verí aj člen najväčšej tipérskej komunity kost. „Kvalita je na strane hostí a navyše tá obrovská maródka domácich ... Bakambu, Soldado, Castillejo, Cheryshev, Musacchio a Rukavina. Hlavne prvý dvaja menovaný budú veľmi chýbať,“ napísal vo svojej analýze a na tikete má hostia a padnú aspoň 2 góly s kurzom 1,65. Ako to vidíte vy? Podeľte sa o svoje tipy v Tiket aréne a získavajte cenné inšpirácie!

Nenechajte si ujsť zápas ako remeň a sledujte ho naživo na TV Tipsport! Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neprichádzajte o skvelé výhody, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.