Podľa Katalánskeho športového denníka Sport, bývalý hráč, tréner a jedna z legiend Barcelony Johan Cruyff sa cíti byť dotknutý tým, že novozvolený prezident kklubu Sandro Rosell mu odobral titul čestného prezidenta, ktorý dostal od jeho predchodcu Laportu.

"Mohli mi aspoň zavolať alebo poslať list čo sa vlastne deje, ale vzali rozhodnutie do vlastných rúk predtým ako ma o čomkoľvek informovali. Bol to pre mňa smutný deň, ale mám svoju hrdosť," spomínal Cruyff nato, ako mu prvé zasadnutie správnej rady klubu odobralo odznak čestného prezidenta.

"Nechcem byť príčinou nijakých problémov, tento prípad už viac neexistuje a nie je potrebné žiadne zhromaždenie voličov," pripustil Cruyff zároveň poukazujúc na kluby ako Manchester United či Bayern Mníchov a ich starostlivosť o Bobbyho Charltona alebo Franza Beckenbauera. Cruyff tiež podotkol, že rozhodnutie rady zobrať mu odznak "bolo smiešne".

Pokiaľ ide o dohady, že niekedy v minulosti prijímal zákazky prostredníctvom klubových prevodov, Cruyff tieto fámy rezolútne poprel. Tieto obvinenia Holanďan kategoricky odmieta už roky.

 

zdroj: totalbarca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.