Ďalším súperom Barcelony v španielskej lige bude Bilbao! Súboje s týmto klubom patria medzi tradičné a v tejto sezóne pôjde už o štvrtý vzájomný zápas.

V Copa del Rey zvíťazili vždy domáci, no Messi a spol. si v konečnom súčte pripísali o gól navyše a mohli sa radovať z postupu. Aj v Primera División boli úspešnejší Katalánci, keď na horúcej baskickej pôde rozhodol jediný presný zásah Ivana Rakitića. Ako to bude vyzerať na Nou Campe? Priamy prenos môžete sledovať prostredníctvom TV Tipsport!

Najväčšia tipérska komunita v tomto vyhecovanom stretnutí očakáva výhru Blaugranas! Rovnako to vidí aj stratég Fiobj1, ktorý má vo svojej náloži za 300 € čistú jednotku pri kurze 1,23. Okrem toho verí Seville v domácom dueli proti Villarrealu a Atléticu, ktoré by si malo poradiť s nováčikom z Leganés. Čo prognózujete vy? Podeľte sa s najväčšou komunitou tipérov v Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy. Taktiež sa môžete nechať inšpirovať skúsenými borcami a zabojovať o lukratívne výhry!

Zápas proti Bilbau, ako aj zvyšné duely z Primera División môžete sledovať LIVE na TV Tipsport. Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neváhajte, pridajte sa, získajte skvelé výhody a bonus 2 000 EUR.

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.