Barcelona má opäť šancu zvýšiť svoju dominanciu v španielskom pohári, keď ten rok bude atakovať rekordné 29. víťazstvo. Po zvládnutom semifinále proti Atléticu Madrid sa zverenci Luisa Enriqueho pokúsia vyhrať túto trofej tretí krát v rade, čo sa im nepodarilo od začiatku 50. rokov.

Nie je to však šanca len na tretí titul v rade, no vo finále kráľovského pohára sa objavia štvrtý krát po sebe, a siedmy krát za posledných 9 rokov.

TIP | Barca pozná svojho súpera vo finále Copa del Rey!


Z terajšieho tímu Piqué, Iniesta, Busquets a Messi boli každý súčasťou spomínaných 7 finále a tento rok sa pobijú o celkový piaty triumf v tejto prestížnej súťaži. Taktiež predbehnú hráčov ako Migueli, Alexanko, Alcántara, Samitier a Segara, ktorí majú na konte po 6 účastí vo vyvrcholení Copa del Rey.

Mužstvo, ktoré dosiahlo už celkovo 86 pohárových finále

Hráči mužstva nie sú žiadni nováčikovia, čo sa týka finále domácich pohárov. Dokopy, ak nerátame len tie s Barçou, sa chlapci zúčastnili celkovo 86 finále. Mascherano a Luis Suárez boli súčasťou šiestich takýchto finále, Ivan Rakitić piatich a Jordi Alba so Sergi Robertom štyroch.

zdroj & foto: fcbarcelona.com

BarcaFan4502

14
2017-02-10 09:23:59

verim a dufam ze skusenosti nam pomozu vyhrat pohar

tomessi

1
2017-02-10 15:44:33

CAMPEONES!!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.