Najlepší európsky futbal je späť! Osemfinálové bitky Ligy majstrov odštartujú utorkovým šlágrom, v ktorom sa slávna Barcelona predstaví v Parku princov. Čo predvedú Messi a spol. v Paríži? Proti ním nastúpi taktiež mančaft plný hviezd na čele s ostrostrelcom Cavanim. Ako to dopadne? Tipnite si a svojich obľúbencov posuňte za triumfom v LIVE stávkach!

Všetky tohto týždňové súboje milionárskej súťaže má na tikete člen najväčšej tipérskej komunity octavius666, ktorý verí Realu, Bayernu a očakáva neprehry Barcelony, či Dortmundu. Celé to má naložené za 222 €! Bude brať slušný balík?

Stratég mancini predstavil svoju taktiku k dnešnému šlágru v analýze. „PSG je momentálne vo forme a góly strieľa ako na bežiacom páse. Barcelončania sú na tom rovnako, na pôde Alavésu vsietili dokonca 6 kúskov. Vzájomné zápasy tiež hrajú do karát,“ zanalyzoval aspoň jeden presný zásah na každej strane pri kurze 1,60. Čo prognózujete vy?

Podeľte sa s najväčšou komunitou tipérov v Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy a buďte odmeňovaný. Taktiež sa môžete nechať inšpirovať skúsenými borcami a zabojovať o lukratívne výhry. Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neváhajte, pridajte sa, získajte skvelé výhody a bonus 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: metro.co.uk

Jacob420

4
2017-02-14 18:04:43

Prosim Vás, stream na dnešny zapas..tablet/mobil..som v zahranici a nechcem prehliadnut tento zápas

Palyop

1
2017-02-14 18:08:38

http://www.livefootballol.me/... ten prehravač ktory od teba bude pytať a maš to v HD kvalite, zamalo:D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.