Mundo Deportivo hlási, že rokovania medzi Barcelonou a Marc-André ter Stegenom o novej zmluve boli preložené a jún.

Katalánsky denník však ubezpečuje, že obe strany sa s predĺžením spolupráce, ktorá má momentálne platnosť do roku 2019, nijak zvlášť neponáhľajú. Hráč aj klub zostávajú v pokoji a rokovania o novom kontrakte odštartujú až po skončení sezóny. Barcelona dala jasne najavo, že v ter Stegena verí a on sám si to dobre uvedomuje.

TIP | Ter Stegen prezradil názov svojho obľúbeného filmu

Zabezpečenie si služieb mladého Nemca nateraz nie je takou veľkou prioritou. Predstavenstvo FC Barcelona najskôr musí doriešiť nové zmluvy pre Lea Messiho a Andrésa Iniestu, ktorým končia už na budúci rok. Po oboch kapitánoch mužstva prichádza na rad Ivan Rakitič. Chorvát je v klube veľmi rešpektovaným hráčom, no aktuálne má menšie problémy pravidelne sa dostávať do základnej zostavy. Až po tomto všetkom si zástupcovia Kataláncov sadnú za jeden stôl s ter Stegenom.

zdroj: fcbarca.com

foto: player.hu

Mates19

10
2017-02-19 10:20:50

V lete podla mňa vela hráčov odíde Rakitič nemôže byť absolútne spokojný s tým že nehráva...myslím si že odíde aj Enrique ak vyhrá len pohár...teraz to bude o ňom a jeho realizačnom teame ako pripraví mužstvo na poslednú časť sezóny...myslím si že Liga neni stratená tak ako to tu väčšina píše...LM je o zázraku ale ja ím verím vždy...

fofo112

11
2017-02-19 11:07:14

LE by mal odísť okamžite ak stratil dôveru hráčov, chce to nový impulz, ešte by sa dalo čo to zachrániť,ako vidím, LE si chyby nepriznáva to nebol len jeden zápas ako by si chcel nahovoriť nemá v sebe ani kúsok sebareflexie.

BarcaFan4502

6
2017-02-19 12:18:45

dufam ze raki tu ostane, aj ked ho LE nedava do zostavy,prichodom noveho trenera by sa to mohlo zmenit

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.