Športový riaditeľ FC Barcelona hodnotil zápas proti Leganes v rozhovore pre Movistar+.

Analýza stretnutia

"Chceli sme vyhrať a podarilo sa to. Futbal je komplikovaný a zakaždým je to čoraz ťažšie. Zápas bol ťažký, zvlášť po tom výkone v Paríži. Mužstvo už dekádu získava všetky možné trofeje. Najprv sme vysoko vyhrali a potom nás PSG vytrestal za naše slabiny. Viem, že sa ťažko vyhráva, keď nám nejde hra. Nemyslím si, že by nám chýbal správny postoj. Ak by sa tak stalo, dnes by sme nevyhrali. Zaradili sme vyšší prevodový stupeň a Neymar vybojoval pokutový kop."

TIP | Luis Enrique: Chápem, že na mňa pískajú


Andre Gomes

"Pravda je taká, že musíme získať starého Gomesa. Ako Gomesa, tak aj zvyšok. Musíme ich podporovať. Rozhoduje tréner a ak nasadí Andreho, tak to považuje za najlepšie riešenie. Je to hráč, ktorý má svoje kvality, ale potrebuje čas, aby sa aklimatizoval."

Obrat

"Myslím na Atlético a nie Ligu Majstrov. Ešte je čas. Máme týždeň na to, aby sme sa posilnili v každom zmysle tohto slova."

Messi

"Nemyslím si, že keď góly neoslavoval, tak išlo o odpoveď pre fanúšikov. Nič za tým nie je."

Piskot

"Fanúšikovia sú s nami a vždy to dokazovali. Všetci na trávniku trpia a piskotu netreba prikladať dôležitosť."

zdroj: as.com
foto: as.com

Mates19

22
2017-02-20 09:05:29

:D :D to je teda nadpis...vôbec nepovedal že je nespokojný ale že sa musí aklimatizovať a povedal to na všetkých hráčov!!!

Mates19

6
2017-02-20 09:24:19

Ešte by som dodal že namiesto kritiky hráčov Alcacer Gomes a spol. by si skôr zaslúžili podporu...ťažkú sezónu prvú sezónu tu odohrali omnoho väčší hráči ako hráči čo majú 23 rokov...a na druhú sezónu hrali geniálne...pískať na vlastných hráčov to je neskutočné...Milujem tento klub a fandím ím 16 rokov a vždy ím verím aj som ím veril či bolo zlé alebo dobré obdobie nikdy som nespochybnoval ani jedného hráča nech hral akokolvek...

Mates19

5
2017-02-20 09:24:34

lenže tieto urážky na neho si vytrpel aj Turan minulú sezónu a pred tým hráči ako Henry Sanchez Ibra a dalo by sa pokračovať...zdá sa mi že vela ludí zabudlo čo je to byť hlavne fanušikom

Jestper9

6
2017-02-20 09:31:45

Všetci tebov menovaní hráči sem prisli ako hraci, co niečo dokázali a poznali sa ich kvality. Gomes pre mna jeneznáma aj Alcacer. Sorry nesledujem hráčov slabých teamov ako Valencia posledne roky je. Starý Gomes? To je ktorý? lebo v FCB zatial kaťdý zápas pre mna slabota max šedý priemer

BarcaFan4502

4
2017-02-20 17:14:15

ked som kritizoval gomesa 2mesiace dozadu tak ma vsetci minuskovali,tvrdili mi ze by som mal pockat kym sa aklimatizuje,ze z neho bude dobry hrac. akoze kolko sa tu bude aklimatizovat? tri roky?z hentakeho polena dobry hrac nikdy nebude.

Matej5115

1
2017-02-20 19:12:11

Keď sme kúpili Gomésa, bol som zvedavý, čo z toho bude, lebo som ho považoval za zbytočný nákup, kedže už aj bez neho sme mali pretlak v zálohe. Mnohí tu písali, že sa potrebuje aklimatizovať, zohrať s tímom. S odstupom času si myslím, že to nebol naozaj dobrý nákup. Pri toľkých šanciach, ktoré dostal, aby sa nestihol zohrať s tímom, to je smiešne... Nehovorím, že mal všetky zápasy zlé, ale nijako neoslnil, skôr naopak. A na posilu, ktorá prišla za 35 miliónov + 20m bonusy, je to naozaj bieda.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.